Logo de la Diputació de Girona

ACTIVITATS FAMILIARS

La Casa de Cultura disposa d’un programa d’activitats dirigides a petits i grans, propostes lúdiques i educatives culturals amb l’objectiu que infants i joves coneguin les propostes artístiques més properes i de qualitat, i alhora fomentar la creativitat i el pensament abstracte a través del coneixement de l’art.

···ACTIVITATS PER FER A CASA

FES UN VAIXELL DE PAPER

Què us proposem?
Crear un vaixell seguint la tècnica de la Papiroflèxia! I què és la papiroflèxia? Una tècnica de construcció d'objectes decoratius en paper sense tallar, enganxar ni afegir cap element.

Què necessiteu?
- 1 full de paper reciclat, blanc, de colors,...
-Si voleu colors, pintures per si el voleu decorar!

-Seguiu les instruccions aquí 

-Feu-li una foto i compartiu a les xarxes socials amb l'etiqueta @casadecultura.org

···TALLERS

ANUL·LAT. Visita en família al taller i a l'exposició "Girona a prop del mar"

Dimarts 17 de març · 17.30 h · Recomanat a partir de 4 anys

Què és el modelisme naval? Quan es va començar a practicar? Quines mides poden tenir les maquetes? En aquesta visita descobrirem les maquetes que es mostren a l'exposició Girona a prop del mar. L'activitat tancarà amb un taller plàstic.

Taller plàstic "La primavera la sang altera"

Dimarts 28 d'abril · 17.30 h · Recomanat a partir de 4 anys

Els dies s’allarguen, els prats són verds i neixen les primers flors... ha arribat la primavera! Amb aquest taller plàstic volem fer arribar la primavera a l’Espai lúdic, crearem flors de diferents materials i omplirem de color l’Espai lúdic amb una instal·lació conjunta.

Inscripció gratuïta obligatòria aquí

 

···I MARATÓ DE CROMOS AJORNAT

Dimarts 7 d'abril · 11.00 h a 13.00 h · Recomanat de 4 a 12 anys

Per primer any celebrem la I Marató de cromos adreçada a famílies amb nens i nenes de 4 fins a 12 anys. Una jornada lúdica en al que podreu fer tallers de manualitats i de teatre, jugar amb jocs gegants, llegir contes, entre d’altres,…

A cada activitat en la que participeu podreu aconseguir un cromo pel passaport de la Petita Casa de Cultura. El passaport es completa amb un total de set cromos, si s’acaba la col·lecció l’usuari aconsegueix una entrada doble per l’espectacle de final de curs de la Petita Casa de Cultura.

 

···DIA INTERNACINONAL DE L'ART 

Taller "Motion live", a càrrec d'ERAM Zeta

Dissabte 18 d'abril · 11.00 h · Recomanat de 9 a 13 anys

Saps com moure objectes estàtics? El Motion life és una tècnica d’animació que consisteix en aparentar el moviment d’objectes estàtics a través d’una sèrie de fotografies successives. En aquest taller plantegem que els participants aprenguin aquesta tècnica d’animació, divertida i senzilla utilitzant el seu propi cos i/o objectes.

Inscripció gratuïta obligatòria aquí

 

···CONCERTS FAMILIARS DEL CONSERVATORI 

Concert de petits i joves compositors, dedicat a la poetessa Núria Albertí, a càrrec dels alumnes de Nivell Elemental i de Grau Professional de l'Escola de Música i del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona

Dissabte 22 d'abril · 18.00 h 

Els alumnes interpretaran les seves pròpies composicions inspirades en els divertits poemes de Núria Albertí inclosos en els llibres Amanida de poemes, Gri grill i altres animalades, Poemes de flors i abelles, Poemes de fred i manta, Bona nit, Lluna i Fantasmades rimades.

El concert comptarà amb la presència de la poetessa. 

Entrada gratuïta (aforament limitat)

Concert "Ei! Va de Disney!", a càrrec d'Eszter Schütz i Ángela Moro (violí); Laia Martí (viola), François Ragot (violoncel)

Dimecres 6 de maig · 19.30 h 

Bajo el maaaaar, bajo el maaaaaar.... Ja l'esteu cantant? Doncs no us podeu perdre aquest concert familiar on podreu escoltar les cançons més famoses de les pel·lícules de Walt Disney! El rei lleó, Frozen, El llibre de la selva i moltes més, interpretades per un quartet de corda i amb fotografies i dibuixos de les pel·lícules, fets pels alumnes del Conservatori. Una bona estona per a grans i petits.

Entrada gratuïta (aforament limitat)

 

···PASSAPORT CULTURAL 

La Casa de Cultura proposa que et facis el Passaport de la Petita Casa de Cultura, que té com objectiu acostar les arts als infants i joves d'una manera lúdica.

Es tracta d'un passaport que es completa amb un total de set cromos que l'usuari haurà d'aconseguir fent la visita i el tallar que proposem a cada una de les exposicions.

Recull el passaport 2019-2020!

Informació legal
Avís legal | Cookies
Plaça de l'Hospital, 6
17002 Girona
HORARI DE SECRETARIA
De dilluns a divendres de 9:30 a 18h
TELÈFON
972.20.20.13
ADREÇA ELECTRÒNICA
info@casadecultura.org