Logo de la Diputació de Girona

ACTIVITATS FAMILIARS

 

La Casa de Cultura disposa d’un programa d’activitats dirigides a petits i grans, propostes lúdiques i educatives culturals amb l’objectiu que infants i joves coneguin les propostes artístiques més properes i de qualitat, i alhora fomentar la creativitat i el pensament abstracte a través del coneixement de l’art.

 

···TALLERS EN FAMÍLIA

POSPOSAT Mirem pel forat de la O

Davant la convocatòria de vaga de dijous 21 de febrer la Fundació Casa de Cultura de Girona ha decidit posposar el taller "Mirem pel forat de la O" pel dijous 14 de març a les 17.30 h.

Dijous 14 de març · 17.30 h

Joan Brossa fou un poeta diferent: jugava amb la forma de les lletres, transformava la realitat i feia poemes amb tot tipus de coses. Si voleu descobrir el món màgic d'aquest poeta, us convidem a aquest taller infantil en què farem poemes visuals i poemes objecte a partir de lletres i d'objectes a la manera de Brossa: mirarem pel forat de la lletra O, crearem un personatge fent ús d'un plat, etc. No us perdeu aquesta aventura poètica de la mà d'una figura que afirmava que no sabia si era un poeta que feia màgia o un mag que feia poesia. 

A partir de 4 anys.

Inscripció gratuïta obligatòria aquí

Taller amb l'artista... Evelí Adam

Dijous 21 de març · 17.30 h

Et proposem fer una visita guiada en família a l'exposició "Mitologia i natura. Escultures d'Evelí Adam" i un taller en el que crearem una obra de petit format de la fusta i dels seus materials derivats. L'activitat anirà dirigida per Evelí Adam, artista i fuster.

A partir de 4 anys. 

Inscripció gratuïta obligatòria aquí

Iniciació al grafiti, amb Ilich Roimeser / Dia de l'art

Dissabte 13 d'abril · 11.00 a 13.00 h

El grafiti és aquest art urbà que veiem a totes les ciutats i pobles, és una disciplina artística que evoluciona de forma imparable a tot el món. Us proposem un taller d’iniciació en aquest art que ens és familiar i que tots observem i seguim amb atenció sobre el terreny. Utilitzarem totes les eines, estris i complexitats que comporta passar del paper al mur, sota la pressió de ser observats i de la possibilitat d’ésser descoberts.

A partir de 9 anys. 

Inscripció gratuïta obligatòria aquí 

 

Matí de jocs de taula moderns, amb Ludus Mundi

Dimarts 16 d'abril · D'11.00 a 13.00 h

Veniu a jugar a jocs de taula! Un espai per jugar en família, amics, parella,... descobrireu nous jocs i passareu una bona estona. 

De 3 a 99 anys.

 

···EXPOSICIONS

Disparant amb el cor, de Joana Biarnés

Del 7 de febrer al 2 de març

FEM UN RETRAT!

La fotoperiodista Joana Biarnés va posar en pràctica el que el seu pare, fotògraf d’esports, li deia: <>. La foto havia de ser aquella sola imatge que ho expliqués tot. 

El retrat és un gènere fotogràfic que mostra les característiques d’una persona i la Joana en els seus retrats buscava mostrar totes aquelles coses que volia captar: l’aspecte físic, l’expressió, la personalitat, i, fins i tot l’estat d’ànim de les persones retratades. Per captar-ho disparava amb el cor.

Avui fem moltes fotografies però poques vegades ens parem a pensar per què i com les fem. Amb aquesta activitat us volem explicar com són els retrats i què cal fer per posar-los en pràctica. A qui li fareu el retrat? Aneu-hi pensant!

HORARI: De dimarts a divendres d'11 a 20 h

LLOC ACTIVITAT: Sala d'exposicions (planta baixa)

EXPOSICIÓ DE RETRATS: Espai Lúdic

 

 

···PASSAPORT CULTURAL 

La Casa de Cultura proposa que et facis el Passaport de la Petita Casa de Cultura, que té com objectiu acostar les arts als infants i joves d'una manera lúdica.

Es tracta d'un passaport que es completa amb un total de set cromos que l'usuari haurà d'aconseguir fent la visita i el tallar que proposem a cada una de les exposicions.

En acabar la col·lecció el nen o nena tindrà accés a una activitat exclusiva que tindrà lloc el mes de juny de 2019. 

Edat recomanada: De 3 a 11 anys

Informació legal
Avís legal | Cookies
Plaça de l'Hospital, 6
17002 Girona
HORARI DE SECRETARIA
De dilluns a divendres de 9:30 a 18h
TELÈFON
972.20.20.13
ADREÇA ELECTRÒNICA
info@casadecultura.org