Logo de la Diputació de Girona
VII Biennal d'art
Aquesta activitat es va realitzar el 05/2013.

La Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona, amb voluntat de fomentar i difondre els valors de l'art i de donar suport als artistes visuals de les terres de Girona, convoca aquesta setena BIENNAL d'art amb una dotació de 15.000 € per a l'adquisició d'obres que passaran a formar part del fons de la Fundació.

 

Rebudes 396 obres de 125 artistes el Jurat compost per: Rosa Gil, Rafael Camps, Carme Sais, Eudald Camps, Pep Aymerich i Sebastià Goday han seleccionat 33 peces de 29 artistes.

 

S'ha atorgat el primer premi a l'obra "16 bales per a l'ADAG" de l'artista de Salt Manel Bayo: l'element que més s'ha valorat ha sigut la seva capacitat per integrar un referent històric i artístic local (L'Assemblea Democràtica d'Artistes de Girona) a un relat d'abast molt més global que faria referència a l'aïllament fàctic de l'individu en la societat contemporània i, també, a les diferents formes que adopta l'obsessió pel control i la seguretat enfront d'un seguit d'amenaces sovint més imaginàries que reals.

 

El jurat ha aconsellat la compra del treball "Faldes" d'Isabel Banal, la instal·lació "16.700 km" de Kenneth Russo, l'escultura-instal·lació "15 trossos de terra organitzats" de manu vb tintoré, les peces de la "Performance I" de Denys Jennifer Blacker, la pintura sobre lli "Urna" de Joaquim Cantalozella, i les fotografies "Imaginary USA" d'Irene Visa.

 

El jurat ha cregut convenient que les següents obres formin part de la setena edició de la Biennal de Girona: Andrés Siri, Joan Vilajoana, Núria Güell, M. Dolors Rusiñol, Sebi Subirós, Ivó Vinuesa, Esteve Subirah, Pere Bellés, Jordi Mitjà, Adrià Ciurana, Manel Quintana, Pep Camps, Jordi Morell, Leonard Beard, Mariona Puigbaldoyra, Laia Bedós, Lisa Bos, Carles Torrent Pagès, Josep M. Oliveras, Roger Serrat-Calvó, Marta Negre i Omar Al-Aljani.

 

L'exposició s'inaugurarà, el 9 d'abril, a les 20h, a les sales d'Exposició de la Casa de Cultura de Girona.

Inauguració de la setena Biennal d'Art de Girona | El 09/04 a les 20:00
VII Biennal d'art | Del 10/04 al 03/05
Informació legal
Avís legal | Cookies
Plaça de l'Hospital, 6
17002 Girona
HORARI DE SECRETARIA
De dilluns a divendres de 9:30 a 18h
TELÈFON
972.20.20.13
ADREÇA ELECTRÒNICA
info@casadecultura.org